Kermainen kanapasta

tammik. 24, 2024
Kermainen kanapasta valmistuu helposti pasta Alfredon tapaan. Oikaise valmiiksi maustetun valkosipulikerman avulla ja viimeistele parmesaaniraastella.

Ainekset

2-3 annosta

1 pkt (250g) Pirkka Vikkelät kanan fileesuikaleita, maustamaton
1 rkl oliiviöljyä
1/4 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 prk (2 dl) Arla Lempi valkosipulikermaa
2 dl parmesaania raastettuna
1/2 rkl sitruunamehua
1/2 ps (à 500 g) tagliatellea
Lisäksi
Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna
1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna

Valmistus

alle 15 min

  1. Ota kanat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Ruskista kanan fileesuikaleet öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Lisää joukkoon kerma, parmesaani ja sitruunanmehu. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  4. Ota osa pastan keitinvedestä talteen. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Lisää tarvittaessa hieman keitinvettä. Viimeistele parmesaaniraasteella ja lehtipersiljalla. Tarjoa heti.
Share by: